Spa i Dalarna på Mora Hotell

Vill du äta gott och må bra? Samtidigt som du har tillgång till äventyr, härlig natur och ordentligt med kultur? Då bör du komma till Mora Hotell, mitt i vackra Dalarna. Koppla av på ett spa i Dalarna och njut av bra mat och avkoppling. Vi på Mora Hotell erbjuder en restaurang med lokalproducerade råvaror och ett spa med pool, Jacuzzi, ång- och torrbastu. Allt för ditt välmående.

Om spa i Dalarna

Koppla av med spabehandlingar av alla möjliga slag. På Mora Hotells spa kan du få en behandling utifrån Kerstian Florians metoder, sippa på en smoothie vid poolen och njuta av våra avstressande behandlingar. Låt vårt spa och våra licensierade spa-terapeuter ta hand om dig. Avsluta sedan framför brasan med något gott att äta och dricka. En trivsam dag, med andra ord.


Om hotellet

Hotellet, med fin utsikt över vackra Siljan, ligger i en lugn miljö, bebodd sedan tidigt 1800-tal. Vår vackra omgivning har inspirerat konstnärer som Anders Zorn och gett energi och lust till många segrare i Vasaloppet.

Vi har 140 rökfria hotellrum av varierande slag – allt från familjerum till sviter med bastu – och är ett utmärkt boende för dig som behöver någonstans att bo under Vasaloppet. Det finns gott om aktiviteter för alla åldrar i närheten. Några exempel är Sagolandet Tomteland, konsertarenan Dalhalla, Dalahästtillverkningen i Nusnäs, och Zornmuseet.


Restaurangens läckerheter

Med Siljan och underskön natur som bakgrund kan du äta en lyxig hotellfrukost, dagens lunch och en förstklassig middag eller avsmakningsmeny. Vi använder av oss av  lokalproducerade råvaror för den bästa smaken. Som belägna i Dalarna erbjuder vi också historiska matupplevelser. På Mora Hotell kan du äta som Gustav Vasa när det begav sig eller likt Anders Zorn på 1800-talet


Tveka inte – boka ett rum

Skäm bort dig och boka ett rum hos redan idag!