Restaurang i Mora – Välkommen till Terassen

Välkommen till oss om du söker lyxig frukost, en dagens lunch i Mora eller vill äta en rejäl middag tillagad på närproducerade råvaror. På restaurang Terassen äter du en förstklassig måltid i lugn och harmonisk miljö, med utsikt över sjön Siljan. Glöm inte att boka bord, speciellt på helgerna. Restaurangen är populär bland såväl hotellgäster som övriga förbipasserande.

Restaurang/bar/reception öppen 07.00-24.00 varje dag för mat och dryck

Kontakta oss 0250-592650 Du kan även maila: info@morahotell.se

Vilt och lokalproducerat

Köket är skandinaviskt med inslag av Frankrike och Italien. Här erbjuds en trevlig upplevelse för smaklökarna, även för den som inte är matexpert. Kocken jobbar gärna med vilt från lokalområdet, bland annat ren och älg. Här kan du även smaka vildfångad öring och röding.

Den som söker vegetariska alternativ kan glädja sig åt säsongens välsmakande grödor som växt på åkrarna här i Dalarna. Till rätterna serveras noggrant utvalda drycker, rekommenderade av oss.

Besök vår bar i Mora

Söker du goda drinkar, skummande öl eller högklassiga viner? Utbudet är noggrant utvalt. Vårt stora intresse för vin avspeglar sig i vår vinlista där du finner många spännande viner och ett stort utbud av champagne.

Efter maten bjuder vi gärna på kaffe, med eller utan avec i form av cognac, whisky och rom. Sätt dig framför brasan i puben och låt dig väl njuta.

Smaka äkta dalafrukost

I vår frukostmatsal serveras en stor härlig frukostbuffé varje morgon. Förutom klassisk hotellfrukost serveras lokala läckerheter som fäbodknäcke, vasaloppskorv och andra specialiteter.

Avnjut måltiden med bästa möjliga utsikt: den rogivande vyn av Siljan.

Hur du hittar hit

Mora hotell

Här kan du se en karta över närområdet, med några intressanta platser utmärkta. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

0m Till centrum
30m Till tåget
200m Zornmuséet
300m Vasaloppsmålet
7,6km Dalahästar Nusnäs
14,3km Tomteland