Terrassen-restaurang i Mora

Söker du restaurang i Mora? Välkommen till oss om du söker en lyxig hotellfrukost, en dagens lunch eller vill äta en härlig middag tillagad på närproducerade råvaror. På restaurang Terrassen äter du en förstklassig måltid i lugn och harmonisk miljö, med utsikt över Siljan.

Vilt och lokalproducerat från vår restaurang i Mora

Köket är skandinaviskt med inslag av Frankrike och Italien. Här erbjuds en trevlig upplevelse för smaklökarna, även för den som inte är matexpert. Kocken jobbar gärna med vilt från lokalområdet, bland annat ren och älg. Här kan du även smaka öring och röding.

Den som söker vegetariska alternativ kan glädja sig åt säsongens välsmakande grödor som växt på åkrarna här i Dalarna. Till rätterna serveras noggrant utvalda drycker, rekommenderade av oss.

Boka Bord

Våra restaurangpaket

  • Zorn-middag

    495,00 kr 1 day

    Ät en middag på konstnärsparet Anders och Emma Zorns vis. Middagen är inspirerad av 1800-talet och är något utöver det vanliga. Sittningar bokas med minst fyra personer.

  • Gustav Vasa Middag

    695,00 kr 1 day

    Ät som Gustav Vasa. Vi serverar mat som grillas och kokas efter medeltida recept. För grupper om fyra eller fler.
    Boka Vasa-middag här.

Boka bord

För att garantera en plats bör ni boka ett bord, då restaurangen är populär under helger och högsäsong bland såväl hotellgäster & lokala gäster samt förbipasserande.

Ring 0250-59 26 53 bordsbokning

Öppettider

Restaurang och bar har öppet varje dag i veckan från 11.30-14.00 och från 18.00-22.00 eller längre (säsongsvariationer kan förekomma-se bordsbokaren för aktuell tid). Ingen bokning behövs för frukost mån-fre 06.30-09.00 lör-sön 07.00-10.00 och lunch mellan 11.30-14.00 mån -fre. Receptionen är öppen dygnet runt för lättare tilltugg och dryck. Hotellfrukost serveras varje dag.

OBS! UNDER VASALOPPETS VINTERVECKA 25/2-6/3 BOKAS BORD VIA RECEPTION, SITTNINGAR 18.00 och 20.30, uppge antal, tid, namn och telefonnummer via info@morahotell.se eller RING (GÄRNA) 0250-59 26 50.

Mån-tors, under lågsäsong komponeras menyer utifrån vår a la Carte för att ge bästa upplevelse och minska matsvinn. Välkommen!