Smaka på Dalarna med Taste Of Dalarna

Söker du den där speciella gårdsbutiken, restaurangen, bryggeriet eller kaféet? Taste Of Dalarna guidar dig till smakupplevelser som sätter det lokalproducerade först. Upplevelserna kombineras med spännande berättelser om och från Dalarna. Här kan du läsa mer om Taste Of Dalarna.

Bo hos oss under din smakresa

Vi på Mora Hotell rekommenderar att du unnar dig en riktigt autentisk upplevelse av Dalarnas kulinariska traditioner. Bo här hos oss om du vill ha en bekväm och avkopplande bas för att utforska alla smaker som Dalarna har att erbjuda. Bland annat här på hotellet – vi är självklart stolta över att vara med i Taste Of Dalarna med vår restaurang.

Från Mora Hotell kan du lätt ta dig till några av de mest populära matdestinationerna i området, inklusive lokala marknader, gårdsbutiker och restauranger som serverar det allra bästa av Dalarnas mat och dryck.


Njut av andra aktiviteter

Du kan också njuta av en mängd olika andra aktiviteter i området, som vandring, cykling och fiske. Och när du är redo att koppla av kan du tillbringa eftermiddagen på vårt spa, som erbjuder en rad avkopplande behandlingar.

Så om du vill uppleva det bästa av Dalarnas kulinariska traditioner och njuta av en avkopplande och bekväm bas för din resa, boka din vistelse på Mora Hotell idag och upptäck smakerna av Dalarna. Vi på Mora Hotell ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig smakupplevelse!