Cykelvasan 90

Nu kan det vara läge att skaffa boende till Cykelvasan. Vi på Mora Hotell & Spa har gott om gäster som sover och äter bekvämt under en av årets mest spännande cykeltävlingar. Fördelen är att du som gäst kan koppla av i lugn och ro, utan att behöva krångla med tält och husvagnar. Klicka här för att boka rum nu.

cykelvasan

Vilka sorters rum till Cykelvasan finns det?

Har du med dig familjen eller kommer du själv till Cykelvasan? Här finns standardrum av mindre format, stora familjerum och härligt lyxiga minisviter. Koppla av och njut riktigt ordentligt i någon av våra bastusviter. Oavsett vilket rum du väljer får du ett bekvämt boende i en klassisk dalamiljö. Det finns en anledning till att Mora Hotell & Spa förtjänat sina fyra stjärnor. Självklart ingår wifi och frukostbuffé i rumspriset.


Vad finns mer på hotellet?

Vi har en väldigt fin och omtyckt restaurang där extra kärlek och omtanke lagts på råvarorna. Lokalproducerat både vad gäller kött och växter är en självklarhet, och vi vill gärna ge en smak av Dalarna i våra rätter. Därför hittar du delikatesser  och lokalodlad potatis samt fröknäcke från vårt eget bageriD. Vårt spa är en oas för alla sinnen, och vi behöver nog inte förklara hur skönt det är att sjunka ner i bastun eller poolen efter en intensiv dag på mountainbike…


Hur kommer jag till Cykelvasan?

För dig som ska ta dig till starten i Sälen är det cirka nio mil från vårt hotell. Du har nära till parkeringen här utanför. När du ska iväg före loppet, eller parkera efteråt är det minimalt med krångel. Om du har några frågor kan du ta kontakt med oss här. Vill du veta mer om cykeltävlingen, läs mer på Vasaloppets hemsida om Cykelvasan.