Vasaloppet 30 (fd Kortvasan)

Söker du boende till Vasaloppet 30 (fd Kortvasan) i och runt Mora eller runt Siljan? Sov och bo bekvämt på Mora Hotell & Spa, som ligger nära vasaloppsmålet. Vårt hotell är populärt bland vasaloppsåkare från både Sverige och utlandet. Fyrstjärnig standard, spa, bra mat och nära till allt är några mycket bra förklaringar till det. Klicka här för att boka rum nu.

vasaloppet 30

Vad finns det för rum?

Vi har standardrum, större familjerum och underbart lyxiga minisviter. För dig som vill njuta riktigt ordentligt, skäm bort dig med en bastusvit.  Självklart ingår wifi och frukostbuffé i rumspriset. Den vackra vyn över Siljan ingår också. Känn dig som hemma hos oss, i en klassisk dalamiljö.


Hur kommer jag till Vasaloppet 30?

Det är cirka nio mil från vårt hotell till starten i Sälen. Den sträckan bör låta bekant för dig som skidåkare. Kortvasans start går från Oxberg, och dit är det 30 kilometer. Välj själv om du vill ta bilen, eller åka med någon av bussarna som inte långt från hotellet, klicka här för information.  Om du har funderingar kan du ta kontakt med oss här. Vill du veta mer om Vasaloppet 30, läs mer på Vasaloppets hemsida.


Vad finns mer på ert hotell vid Siljan?

Upplev Dalarna och siljansbygden på nära avstånd från vårt boende vid Siljan. Vi har nära till Zornmuseet och Zorngården, samt Tomteland, Dalahästtillverkningen i Nusnäs med mera. Här på hotellet finns en fin och omtyckt restaurang som serverar vällagad mat på lokalproducerade råvaror. Vi har även ett spa, perfekt för avslappning efter en dag i det historiska skidspåret.