Ultravasan 90

Behöver du skaffa boende till Ultravasan i närheten av Mora eller Sälen? För dig som vill bo bekvämt innan eller efter detta 90 km långa lopp i löpning är vi på Mora Hotell & Spa ett attraktivt alternativ. Njut av en fyrstjärnig standard, god mat på lokala råvaror och ett avkopplande spa. Klicka här för att boka boende.

ultravasan 90

Vilka boenden erbjuds under Ultravasan?

Oavsett vilket rum du väljer får du ett bekvämt boende i en klassisk dalamiljö. Det finns en anledning till att Mora Hotell förtjänat sina fyra stjärnor. Beroende på önskemål, behov och hur många ni är finns det alternativ som passar. Mindre standardrum, lyxiga minisviter eller våra bastusviter – du väljer. Wifi och frukostbuffé ingår självklart i priset.


Mer om hotellet och dess utbud

Som du hör på namnet har vi ett spa. I denna relaxavdelning finns ångbastu och vanlig bastu, pool, bubbelpool och massage. Vi bjuder på frukt och dryck under din spavistelse. När du har sprungit en Ultravasa på nio mil är det skönt att slappna av med spa. Lita på oss. För dig som söker boende för Ultravasan är det säkerligen av intresse att vår restaurang bjuder på god och nyttig mat. Ladda med energi från lokalproducerade råvaror från närområdet. Smaka lokala delikatesser som vårt eget fröknäcke och lokal ost.


Hur kommer jag till tävlingen?

Bussar till vasaloppsstarten går ett stenkast från hotellet, så att du och andra löpare kommer iväg i tid. Börja dagen med en rejäl frukost, och bli sedan skjutsad till Sälen där tävlingen startar. Om du åker med egen bil är det nära till parkeringen och smidigt att komma iväg. Om du har några frågor: kontakta oss här. Vill du veta mer om tävlingen, läs mer på Vasaloppets hemsida om Ultravasan.