Tjejvasan

Sov gott på hotell i Mora under ditt deltagande i Tjejvasan 30 km. Vårt boende vid Siljan i Dalarna är fyrstjärnigt, ligger i centrala Mora, och erbjuder såväl spa som en restaurang med mycket hög standard. Vårt hotell är populärt bland skidsugna tjejer som behöver ladda inför segern. Gör det bekvämt för dig och boka boende på Mora Hotell & Spa redan ida’.

tjejvasan

Variation vad gäller hotellrum

I samtliga rum ingår wifi och en generös frukostbuffé, samt fri tillgång till vårt spa. Rum finns av typen standardrum, familjerum och minisviter. Här finns även bastusviter. Några av rummen tillåter att du tar med dig hunden, och vissa har en lekhörna för barn. Ta kontakt med oss om du har några funderingar vad gäller detta.


Transport till Tjejvasan

Det är cirka nio mil från vårt hotell till vasaloppsstarten i Sälen. Tjejvasans start går från Oxberg, som ligger tre mil bort. Du kan ta bilen till Oxberg om du vill. Annars finns det bussförbindelser här i närheten. Mora är en idrottskommun och det märks. Det finns ett stort utbud av aktiviteter och erbjudanden i närområdet där du som vasaloppsdeltagare är i fokus. Vill du veta mer om Tjejvasan, läs mer på Vasaloppets egen informationssida.


Andra aktiviteter i Mora

I Dalarna finns det en hel del att se och göra. En stor del av utbudet finns i och runt Mora och Siljansbygden. Upplev sagolandet Tomteland, som är en favorit bland stora och små. I Mora kommun ligger även Zornmuseet och Zorngården, populärt bland konstälskare världen över. Dalahästtillverkningen i Nusnäs är en annan populär attraktion. Kort sagt: Välkommen till Mora!