tjejhelg på hotell

Lyxa till det med tjejhelg på hotell i Dalarna

Ta med dig tjejkompisarna och låt er väl njuta med en lyxig tjejhelg på Mora Hotell & Spa. Sköna rum, god mat och avslappnande spabehandling finns i en och samma byggnad. Utöver detta finns det roliga aktiviteter som vin- och chokladprovning, friluftsaktiviteter och museibesök. Lyxa till det ordentligt med vårt paket Mora Weekend Lyx.

receptionist

Vad du kan göra med vännerna i Mora en helg

Här på hemsidan listar vi dels våra aktiviteter som kan bokas. Några exempel är ost och belgisk ölprovningGustav Vasa-middagchokladprovning och dryckesprovning med flera drycker. Det finns även aktiviteter som ni kan göra på egen hand, som exempelvis långfärdsskridsko, kajakpaddling och boule/kubb.


glad-tjej

Därför ska du välja Mora Hotell & Spa

Moras eget stadshotell erbjuder en hög servicenivå.  Det är vad du kan räkna med på ett fyrstjärnigt hotell. Rum finns i olika storlek, samtliga med fritt wifi. Frukostbuffé på lokalproducerade råvaror ingår i priset. Du sitter i vår vackra restaurang och kan njuta av utsikten. Vår relaxavdelning är väldigt populär, den vill du inte missa. Läs om vårt spa här.


Vad finns det att göra i närområdet under en tjejhelg?

Vi har skapat en sida där du kan se upplevelser i Mora. Här kan du se vilka aktiviteter som kan utföras i och runt Mora. En hel del kretsar kring Vasaloppet, som anordnar flera stora arrangemang per år. Vi rekommenderar även naturen i och runt Mora. Men det räcker långt med att ta ett glas vin och njuta av utsikten över Siljan.