Svemester i Dalarna

Svemester i Dalarna

Vill du bort från hemmet och vardagen – fast utan att lämna landet? Då har du kommit rätt. Vi förstår att du behöver komma ut och iväg ibland, även om möjligheten att resa är begränsad. Läs nedan om hur du kan ta en svemester – eller hemester – med hjälp av Mora Hotell.

Vad erbjuder vi då?

Med Mora Hotell kan du vandra i sagolika skogar, ta med barnen på äventyr, äta gott och på många andra vis ta en paus från vardagen. Här kommer några exempel på hur vi kan hjälpa dig ta en svemester.

carpaccio

Outdoor hotell – hos oss sitter du inte bara inne

Här på Mora Hotell tror vi inte på att bara sitta på rummet och uggla – eller ens i vårt mysiga spa eller vår utmärkta restaurang. Iställer erbjuder vi en mängd utomhusaktiviteter, som långa vandringar i magisk natur eller fiske vid näraliggande Siljan.


Fira den speciella dagen hos oss

Hur det än är ställt med världen, är det ändå viktigt att fira bröllop, födelsedagar och sådana saker. På Mora Hotell får du hela paketet – god mat & dryck, spa och ett rum att vila i efter festligheterna. Så att den speciella dagen blir just speciell.

Läs mer här om att fira den speciella dagen.


Vandra och ta vackra bilder

Kom ut i naturen, andas frisk luft och sträck på kroppen. Självklart vill du dokumentera dina äventyr, så att dina vänner kan glädjas åt din upplevelse. Just därför ingår i detta paket utflykter till Instagramvänliga platser och toppar på berg & kullar.

Om det lockar att vandra, läs mer här.


Gustav-vasa

Ät som Gustav Vasa gjorde

Vi på Mora Hotell lyfter fram en viktig del i Dalarnas och Sveriges historia med vår Vasa-middag. I denna unika upplevelse får du först besöka något av monumenten skapade till minnet av den dramatiska perioden. Därefter bjuder vi på en spännande middag, med mat tillagad på medeltida vis. Närmare äldre tider än så, är det svårt att komma.

Om detta kittlar din aptit och nyfikenhet, klicka här.


..och det är inte allt

Vi erbjuder också en massa andra aktiviteter och upplevelser, året om, som ett fantastiskt avslappnande spa eller förstklassig restaurang. Klicka dig gärna runt på vår sida och upptäck något som passar just dig och din familj.