spahotell för barn

Spahotell för barn – fyrstjärnigt mys i Mora

Letar du efter ett spahotell för barn i fagra Dalarna? Mora Hotell kombinerar hotell med spa med bra läge för museibesök, friluftsaktiviteter och en restaurang som satsar på lokalproducerade råvaror. Här kommer du att trivas.

Läs några bra ”Att tänka på” – punkter inför din spavistelse här!

spa_A9A5708

Vad kan man förvänta sig av spahotell för barn

Barn är välkomna hit. Här på vårt spa kan ni njuta med hela framiljen. Relaxa med bastu, pool och massage, i en anläggning som inspirerar till harmoni. Här finns jacuzzi och ångbastu samt torrbastu.

Spabehandlingar kan också beställas utifrån Kerstin Florians lyxiga ritual. Kerstins egna produkter kan du shoppa direkt från butiken. Vi står för frukt och dryck inne på relaxavdelningen. Du kan stanna här inne och mysa hur länge du vill.


spa_A9A5806

Vad finns det för utbud på ert hotell med spa?

Vi har ett flertal olika lyxiga och sköna behandlingar att erbjuda, och det är allt från klassisk massage till specialiteter som fotkur, kur med mineraler och behandling av ansiktet. Ta en titt på vårt utbud här. Ta chansen att skämma bort dig, och möjligen överraska en person som du bryr dig om extra mycket. Hos oss finns tre olika spa-paket, som du kan ta reda på mer om här. Kontakta oss gärna om du har några frågor.