hotell med middagspaket

Hotell med middagspaket – välkommen till Mora i Dalarna

Söker du ett hotell med middagspaket och goda drycker? Då har du hittat ett fyrstjärnigt alternativ som satsar på lokala råvaror och hög kvalitet. Boka in våra temamiddagar eller avsmakningsmeny. Bo på ett hotell för dig som vet vad du vill ha.

Mora Hotell kväll

Vilka middagspaket finns på Mora Hotell?

Vi har våra specialmiddagar inspirerade av två historiska tungviktare som är relaterade till Mora och Dalarna. Den ena är Anders Zorn, konstnären som brukade sitta på Mora Hotell och äta med sina vänner. Här hittar du specialmenyn som vi valt att kalla Zornmiddag.

Den andra som fått en middag uppkallad efter sig är Gustav Vasa, som hämtade hjälpen i Dalarna när han skulle gå mot danskarna. Här finns Gustav Vasa-middag.


Mora Hotell kväll

Testa vår avsmakningsmeny

Utöver de två middagspaketen finns också en avsmakningsmeny, som du hittar här. Menyn ändras utifrån vad som finns på á la carte-menyn, som i sin tur varierar med året och årstiderna. Du äter med andra ord hållbart, och beroende på när på året du besöker oss så finns olika rätter på menyn. Hållbarhet och kretsloppstänkande präglar hela vår verksamhet med respekt för människa, djur och natur.  Dryck till maten provas fram av våra sommelierer.


Bo med vacker utsikt, mitt i Mora

Mora Hotell ligger granne med Vasaloppets målgång, mitt i centrala Mora. Du har nära till “allt” och utsikt över Siljan. Zornmuseet och Zorngården finns runt knute, för dig som vill uppleva kulturen i Dalarna. Koppla av i vår relax och spa, och gör utflykter till Sagolandet Tomteland, Nusnäs och dalahästarna eller ta en promenad i den vackra naturen.