boende vasaloppet

Boende Vasaloppet nära Mora – boka här

Bo på hotell i Mora, Dalarna, under Vasaloppet. Ät en rejäl frukostbuffé och sov gott i en hotellsäng på vårt fyrstjärniga boende vid Siljan. Börja den stora tävlingsdagen med en frikostig frukostbuffé och åk bekvämt till starten i Sälen med någon av vasaloppsbussarna här utanför. Boka hotell inför Vasaloppet nu.

lopp_vinter_vasaloppet2_1350x690

Vilka hotellrum finns under Vasaloppet?

På Mora Hotell & Spa i centrala Mora finns rum för alla behov. Du bor bekvämt med gratis wifi och frukostbuffé oavsett vad du väljer för boendealternativ. Vi har allt från bastusviter och minisviter till familjerum och standardrum. Den vackra vyn över Siljan ingår i priset. Hos oss bor du i klassisk dalamiljö, men ändå med nära till allt i urban omgivning. Har du frågor? Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig.


Transport till vasaloppsstarten

Vårt hotell är beläget i närheten av den klassiska målgången i centrala Mora. Transport till Sälen och starten för den klassiska skidtävlingen är cirka nio bort (som du nog redan vet!). Om du inte vill köra bil själv, går det bussar utanför hotellet. Allt du behöver göra är att ladda med en rejäl frukost i vår fina matsal med utsikt över Siljan och Siljans strand, ta dina skidor och stiga på bussen. Vi önskar dig lycka till med ett nytt personbästa!


lopp_vinter_vasaloppssparet_

Passa på att uppleva Mora och Dalarna

När du ändå är i området, missa inte populära turistattraktioner som sagolandet Tomteland, Zornmuseet / Zorngården och dalahästtillverkningen i Nusnäs. Vi har också en fantastisk natur, som inbjuder till utflykter såväl sommar som vinter. Varmt välkommen till Dalarna!