Barnvänligt hotell med pool Sverige

Barnvänligt hotell med pool Sverige

Skäm bort dig med spa i Mora. Njut av skön relax tillsammans med familj, vänner eller arbetskamrater i Söker du barnvänligt hotell med pool i Sverige? Här kan du få ett centralt läge i Mora med utsikt över sjön Siljan, och med närhet till roliga saker att göra. På hotellet finns även en restaurang som serverar mat gjord på lokalproducerade råvaror. Välkommen hit att mysa på Mora Hotell.

spaklubb

Vad menas med barnvänligt hotell med pool i Sverige?

Vi är anpassade för alla åldrar, allt för att det ska fungera bra när du myser med hela familjen. Vårt spa har pool, jacuzzi och en ångbastu. Det finns även en torrbastu. Boka in en massagebehandling och slappna av ordentligt. Vår spaanläggning inspirerar dig till lugn och harmoni.
Spabehandlingarna som finns här sker utifrån Kerstin Florians lyxiga ritual, och då med hennes eget produktutbud. Produkterna kan köpas direkt från butiken. Du kan stanna hur länge du vill i vårt barnvänliga hotell med spa. Där inne bjuds även på frukt och dryck. Se våra spabehandlingar här


spa_A9A5828

Vad finns det för utbud?

Välj mellan ett flertal olika lyxiga och mysiga behandlingar. Här erbjuds allt från traditionell massage till mineralkur och behandlingar för ansiktet. Ta din chans att lyxa till det för dig och dina barn, och kanske ge någon en överraskning. Vi har tre olika spa-paket, som du kan läsa om här. Hör av dig till oss om du har några frågor.