restaurang i mora

Restaurang i Mora: Välkommen till Terassen

Söker du restaurang i Mora? Välkommen till oss om du söker lyxig frukost, en dagens lunch i Mora eller vill äta en rejäl middag tillagad på närproducerade råvaror. På restaurang Terassen äter du en förstklassig måltid i lugn och harmonisk miljö, med utsikt över sjön Siljan. Glöm inte att boka bord, speciellt på helgerna. Restaurangen är populär bland såväl hotellgäster som övriga förbipasserande.

Öppettider på vår restaurang

Efter de senaste rekommendationerna (16/11), så öppnar restaurangen kl 17.00 måndag – torsdag och stänger 20.00

Restaurangen och Bar har öppet Måndag – Lördag 07.00-24.00 (säsongs variation kan förekomma), reception öppen dygnet runt för lättare tilltugg och dryck.

mat-4

Vilt och lokalproducerat från vår restaurang i Mora

Köket är skandinaviskt med inslag av Frankrike och Italien. Här erbjuds en trevlig upplevelse för smaklökarna, även för den som inte är matexpert. Kocken jobbar gärna med vilt från lokalområdet.

Den som söker vegetariska alternativ kan glädja sig åt säsongens välsmakande grödor som växt på åkrarna här i Dalarna. Till rätterna serveras noggrant utvalda drycker, rekommenderade av oss.


mat-1

Besök vår bar i Mora

Söker du goda drinkar, skummande öl eller högklassiga viner? Utbudet är noggrant utvalt. Vårt stora intresse för vin avspeglar sig i vår vinlista där du finner många spännande viner och ett stort utbud av champagne.

Efter maten bjuder vi gärna på kaffe, med eller utan avec i form av cognac, whisky och rom. Sätt dig framför brasan i baren och låt dig väl njuta.


Smaka äkta dalafrukost

–För närvarande så serveras frukosten a la carté när vi har gott om tid och alltid buffé på helger.

Förutom klassisk hotellfrukost serveras lokala läckerheter som fäbodknäcke, Vasaloppskorv och andra specialiteter.

Avnjut måltiden med bästa möjliga utsikt: den rogivande vyn av Siljan.