Mora Hotell & Spa - välkommen till en fantastisk vistelse!

Mora Hotell & Spa ligger mitt i upplevelsernas centrum. Här i området runt Siljan finns det en unik kultur av det gamla Dalarna, med dalahästtillverkning, fäbodkultur, folkmusik och konst. Detta kombinerat med Vasaloppet och dess evenemang som året runt lockar människor från hela världen.

För dig som har barn finns sagolandet Tomteland bara några minuter bort med bil. Upplev denna fantastiska lilla värld, som är lite av Dalarnas Disneyland.

MoraHotell_Divider

Skall du besöka Mora och undrar...

Vad händer just nu?

OBS! att på grund av ägaren Mondelēz, säljs inga Marabou-produkter på Mora Hotell.

Några saker som är på väg att hända i Mora i närtid:

UPPLEV STILLHETEN

Ett hotell i Dalarna, nära till många sevärdheter

Med oslagbar utsikt över Siljan och endast 100 meters avstånd från Vasaloppets målgång, Zornmuseet och Zorngården är närheten till dalakulturen total. Njut av äventyr, kultur och härlig natur samtidigt som du bor bekvämt och centralt på ett hotell med hög standard.

Missa inte vår satsning på lokalproducerade råvaror, som resulterar i smakrika rätter i vår restaurang, eller koppla av i vår relax och spa.

UPPLEV MORA OCH DALARNA

Här finns aktiviteter för alla våra gäster

På Mora Spa & Hotell finns det gott om roliga aktiviteter och tillval att ägna sig åt, fartfyllda eller lugna, välj själv. På sommaren är det magiskt att njuta av Saxviken från kajaken, eller att åka ut en stilla dag med en båt för att fiska. Vill du äta spännande middagar som Anders Zorn eller Gustav Vasa, då har vi sytt ihop en meny för det. Njut annars av den underbara naturen runt omkring hotellet, det vackra Dalarna finns direkt när kliver ut från lobbyn.

Klassiskt och bekvämt boende i Dalarna!

Våra rum

Bo i Moras lugna miljö, som människor har gjort sedan 1830-talet. Här finns 140 rökfria hotellrum i olika storlekar, för både familjer, par och dig som behöver boende under Vasaloppet.

du är värd ett besök på vårt spa!

Njut av spa på Mora Hotell

Skäm bort dig med spa i Mora. Njut av skön relax tillsammans med familj, vänner eller arbetskamrater i våra harmoniskt inredda faciliteter. Här finns pool, jacuzzi, ång- och torrbastu. Få spabehandling utifrån Kerstin Florians lyxiga ritual, med hennes egna produkter som du även kan köpa i vår shop. Stanna hur länge du vill. Vi bjuder på frukt och dryck.

RESTAURANG I MORA

Välkommen till Terassen

Välkommen till oss om du söker dagens lunch i Mora eller vill äta en rejäl middag tillagad på närproducerade råvaror. På restaurang Terassen äter du en förstklassig måltid i lugn och harmonisk miljö, med utsikt över sjön Siljan. Glöm inte att boka bord, speciellt på helgerna. Restaurangen är populär bland såväl hotellgäster som övriga förbipasserande.

serverad