Romantisk weekend i Dalarna – spa-paket och gourmetpaket

Vad sägs om en spa-weekend i Dalarna för dig och hjärtevännen? Vi erbjuder flera alternativ för dig som vill ha en romantisk weekend med det lilla extra. Även för den som söker andra typer av upplevelser finns spännande och inspirerande aktiviteter, för alla åldrar och intressen.

Kontakta oss 0250-592650 Du kan även maila: info@morahotell.se
Kortvasan Dalarna
Fr.2110kr

Längdskidpaket Ski in & Ski out

Kom till Mora och åk längskidor, Vasaloppspåret börjar vid Zornmuseet, 150 meter från huset. Du har tillgång till vallarum. Du kan parkera dina skidor i anslutning till entre´eller i bagagerum, bägge har dygnet runt bevakning. Snögaranti från v. 47
Roligt för barnen på tomteland i Mora
Fr.3440KR

Tomtepaket- Besök tomten i hans verkstad

Här kan du kliva in i Tomtens eget hus eller vara med om spännande äventyr i trollens rike, älvornas marker, skogstomtebyn, Hälgeland och många andra magiska platserna på Tomteland.
Fr. 1995:-

Öl & Ostprovarpaket

Med en fröjdefull inlevelse och otrolig kunskap bjuder vi våra gäster på magiska ostar samt fantastiska anekdoter som kompletterade våra härliga belgiska öl.
1960:-

Alla hjärtans dag paket

Alla hjärtans dag Spa-Lyx paketet Logi, 1 natt i delat Superior rum inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror 1 valfri 25 minuters Spa behandling Fri tillgång till Relaxavdelning med pool,jacuzzi’s, ång- & torrbastu Lån av badrock och tofflor Färsk fruktbuffé, smoothie och juice 4-rätters Spa-middag som reflekterar Dalarna i säsong
Fr.3440kr

Sagolandet Tomteland

Häxans spöklov 2019 31 oktober - 2 november kl.10-16. Familjepaket inkl. logi, 2-rätters middag och entrè till Sagolandet Tomteland samt till hotellets Relax med pool & bastu. Vinteröppet 2019-2020 22 november - 7 januari kl.10-16.
Dalhalla
Fr.1200KR

Dalhalla paket 1 natt

Vårt Dalhallapaket 1 natt inkluderar 2 rättersmiddag & vickning efter konserten samt entré till vårt relax och spa. Busstransfer precis utanför hotellet.
Dalhalla, konsertarena i Rättvik
Fr.2140 kr

Dalhalla paket 2 nätter

Dalhalla 2 nätter är ett paket för dig som vill åt den magiska stämningen på Dalhalla men som också vill passa på att uppleva Moras vackra omgivningar. Ingår Middag, bubbel & vickning samt spa.
Fr.1855kr

Mora Weekend Lyx

Unna dig en riktig lyxweekend med Taittinger champagne, exklusivt boende i mini-svit och avnjut en kulinarisk dröm i form av en 6-rätters gourmetmiddag. Relax & spa ingår. Vår 6- rätters meny skapas utifrån vår ordinarie meny med extra lyxiga tillbehör.
Vilda äventyr för hela familjen på Orsa Rovdjurspark
Fr.3340kr

Orsa Rovdjurspark – äventyr för hela familjen

Besök Europas största Rovdjurspark, Kodiak Island, Tiger Mountain & Polarworld! Från 3.340 kr för 2 vuxna och 2 barn (3-12 år) inkl. halvpension & entré till Rovdjurspark
Fr.2110kr

Morapaketet

Logi i 2 nätter i delat standard dubbelrum inkl. frukostbuffé 2-rätters middag (för och varmrätt) båda dagarna Entré till Relaxavdelningen båda dagarna. Nils Olsson Dalahästar, lär dig och måla din egen dalahäst, besök Vasaloppsmuseet och Morakniv concept store. Porfyrmuseet, Wasamonumentet (källaren där Gustav Vasa gömde sig), Vattnäs konsertlada, Storstupet, Helvetesfallet och Slipstensmuseet
Fr.1320kr

Mora Weekend

Njut av en härlig weekend i Mora med kultur, shopping och läcker tre-rätters middag! Bo bekvämt i Standard dubbelrum, och slappna av med relax och pool i vår spa-avdelning.
Zorngården och Zornmuseet - ordna boende
Fr.2525kr

Zornpaket

En två-dagars unik kulturupplevelse på Zornmuseet, med tilgång till alla utställningar samt halvpension. Lär känna Anders Zorn, en av våra största och mest kända konstnärer.
Fr.2205KR

Vandringspaket “Kodak & Insta moments” – Dalarnas bästa toppar

Vandra till vackra fotovänliga platser i Dalarna. Bo bekvämt i Standard dubbelrum med frukostbuffé. Välj två-rätters middag från vår härliga á la carte-meny båda dagarna. Kaffekorg skickas med en av dagarna

Våra spa-paket

FR.2595:-/pers

Spapaket ANDA-Skog

Spapaket ANDA-SKOG Kom och upplev Moras härliga natur och upptäck skogens effekter för ditt välmående! Två dygn för maximal avkoppling för att sedan återvända till vardagen med batterierna laddade. Efter en rogivande förmiddag i skogen kan ni sedan njuta av vårt spa under eftermiddagen. I paketet ingår vår för hösten nya ansiktsbehandling med produkter från Kerstin Florians nya ekologiska linje ANDA. En behandling med fokus på såväl hud som sinne. Ni väljer själva vilken av kvällarna ni vill avnjuta den 3-rätters middag inspirerad av Skog som ingår i paketet.
1 natt: 1960 kr /person

Lilla Spa-Lyx paketet

 • Logi, 1 natt i delat Superior rum inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror
 • 1 valfri 25 minuters Spa behandling
 • Fri tillgång till Relaxavdelning med pool,jacuzzi's, ång- & torrbastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Färsk fruktbuffé, smoothie och juice
 • 4-rätters Spa-middag som reflekterar Dalarna i säsong
Lilla Spa-Lyx paketet, 1 natt: 1.960 kr /person. Önskar du att köpa till en extra övernattning kostar det 1295 kr/ person för logi i delat Superior rum inkl. en 3-rätters Spa-middag. Vid bokning av extra behandling så ges 10% rabatt på behandlingen.
2 nätter: 3095 kr /person

Early Weekend, Spa-Lyx paket tors-lördag

 • Logi, 2 nätter i delat Superior rum inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror
 • 1 valfri 25 minuters Spa behandling
 • Fri tillgång till Relaxavdelning med pool, jacuzzi's, ång- & torrbastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Färsk fruktbuffé, smoothie och juice
 • 3-rätters Spa-middag första kvällen
 • 1 glas Mousserande och Säsongens canapeer
 • 2-rätters Spa-middag andra kvällen
Early Weekend Spa-paketet, 2 nätter: 3.095 kr /person. Detta paket kan endast bokas med ankomst på torsdag. Vid bokning av extra behandling så ges 10% rabatt på behandlingen.
1 natt: 2995 kr /person.

Stora Spa-Lyx paketet

 • Logi, 1 natt i delad Bastusvit inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror
 • Spa-gåva med hudvårdande produkter från Kerstin Florian
 • 1 valfri 50 minuters Spa behandling
 • Fri tillgång till Relaxavdelning med pool, jacuzzi's, ång- & torrbastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Färsk fruktbuffé, smoothie och juice
 • 1 halvflaska Champagne på rummet
 • 4-rätters middag

Vad är fördelen med paketlösningar?

För dig som inte är bekant med Dalarna eller helt enkelt gillar överraskningar är det bekvämt med våra paket. Boka en romantisk weekend i vårt spa-paket, smaka på de lokala läckerheterna i form av god mat från vårt kök i gourmetpaketet, och hitta olika sätt att uppleva Mora och Dalarna i de övriga paketen.

För vem passar ert boende?

På Mora Hotell & Spa har vi valt att satsa på kvalitet. De fyra stjärnorna är ett bevis på detta. När du besöker våra rum och sover i våra sängar vill vi att du ska märka att vi ansträngt oss för att ge en högklassig upplevelse. Hotellet genomsyras av en klassisk hotellkänsla. Vi vill att du ska känna dig som hemma, men det är även viktigt att du får känna dig som en värderad gäst också.

Här är våra paket

 • Spapaket – rening, njutning och avslappning
 • Gourmetpaket – ät och drick gott, tillagat på noggrant utvalda råvaror
 • Weekendpaket – för kulturupplevelser och shopping
 • Familjepaket – spännande och prisvärda
 • Golfpaket – spela på vackra golfbanor i Dalarna

I alla paketerbjudande ingår fri entré till relaxavdelningen med jacuzzi, pool, ång- & torrbastu.  Läs mer om detta här.

Hur du hittar hit

Mora hotell

Här kan du se en karta över närområdet, med några intressanta platser utmärkta. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

0m Till centrum
30m Till tåget
200m Zornmuséet
300m Vasaloppsmålet
7,6km Dalahästar Nusnäs
14,3km Tomteland