Romantisk weekend i Dalarna – spa-paket och gourmetpaket

Vad sägs om en spa-weekend i Dalarna för dig och hjärtevännen? Vi erbjuder flera alternativ för dig som vill ha en romantisk weekend med det lilla extra. Även för den som söker andra typer av upplevelser finns spännande och inspirerande aktiviteter, för alla åldrar och intressen.

Kontakta oss 0250-592650 Du kan även maila: info@morahotell.se
Pris fr. 3440 kr

Sagolandet Tomteland

Häxans spöklov 2019 31 oktober - 2 november kl.10-16. Vinteröppet kl.10-16  2019 öppetdagar i november: 22,23,24,29,30  öppetdagar i december: 1, 6,7,8,13,14,15, 20,21,22,23,25,26,27,28,29,30,31 öppetdagar i januari 2020: 2,3,4,5,6,7 Familjepaket inkl. logi, 2-rätters middag och entrè till Sagolandet Tomteland samt till hotellets Relax med pool & bastu. 2 vuxna & 2 barn(3-12 år) med priser från 3440 kr Extra natt 2600 kr
skaldjursplatå
Från 1.805 kr / pers

Skaldjursfestival

Unna dig vår skaldjursfestival 19 okt. Stor buffé med rökta & färska räkor, musslor, lax i olika former, västerbottenpaj, såser mm . Liveband, logi, relax & spa ingår.
1.855 kr / pers

Mora Weekend Lyx

Unna dig en riktig lyxweekend med Taittinger champagne, exklusivt boende i mini-svit och avnjut en kulinarisk dröm i form av en 6-rätters gourmetmiddag. Relax & spa ingår. Vår 6- rätters meny skapas utifrån vår ordinarie meny med extra lyxiga tillbehör.
Vilda äventyr för hela familjen - Mora hotell
Pris fr. 3.340 kr

Vilda äventyr för hela familjen

Besök Europas största Rovdjurspark, Kodiak Island, Tiger Mountain & Polarworld! Från 3.340 kr för 2 vuxna och 2 barn (3-12 år) inkl. halvpension & entré till Rovdjurspark

Skidläger med Mattias Svahn

Ett teknik och Vasaloppsläger som riktar sig till alla! En nyhet är att du kan välja Fristil eller Klassiska skidlektioner, ett bra läger för dig som ska åka t e x Nattvasan och som vill få en bra start på säsongen här förbättrar du både teknik och kondition. Mattias Svahn samt andra erfarna skidåkare kommer att instruera er under detta läger.
fr. 2110:-/person

Morapaketet

Logi i 2 nätter i delat standard dubbelrum inkl. frukostbuffé 2-rätters middag (för och varmrätt) båda dagarna Entré till Relaxavdelningen båda dagarna. Nils Olsson Dalahästar, lär dig och måla din egen dalahäst, besök Vasaloppsmuseet och Morakniv concept store. Porfyrmuseet, Wasamonumentet (källaren där Gustav Vasa gömde sig), Vattnäs konsertlada, Storstupet, Helvetesfallet och Slipstensmuseet
fr.1200:-/person

Dalhalla med 1 hotellnatt, frukost och middag/vickning vid konsert.

Logi 1 natt i delat standard dubbelrum inkl. frukostbuffé 2-rätters middag (för och varmrätt) Vickning efter konserten (kaffe & smörgås) Entré till Relaxavdelningen Vi bokar gärna transport ToR Dalhalla med vår samarbetspartner Mora Taxi, kontakta receptionen för mer info och priser.
fr.1795:-/person

Golfpaket Hole-in-One

Banan på Mora Golfklubb är en vackert belägen skogsbana vid kanten av Österdalälven där gammal fin tallskog markerar hålens gränser.
fr.1390:-/person

Golfpaket Eagle

Banan på Mora Golfklubb är en vackert belägen skogsbana vid kanten av Österdalälven där gammal fin tallskog markerar hålens gränser.
fr.995:-/person

Golfpaket Birdie

Banan på Mora Golfklubb är en vackert belägen skogsbana vid kanten av Österdalälven där gammal fin tallskog markerar hålens gränser.
2475:-/person

MTB-paketet

Upptäck Mora på cykel tillsammans med Mora Hotell! Mora erbjuder en mängd olika alternativ när det kommer till cykelvägar. Välj en av de turer vi beskriver eller utforska fritt, valet är ditt! Vi har även 7-växlade stadscyklar för uthyrning i receptionen. Passar bra för MTB lätt och medel. Ange om ni önskar cykel vid bokningen.
1.320 kr/person/natt

Mora Weekend

Njut av en härlig weekend i Mora med kultur, shopping och läcker tre-rätters middag! Bo bekvämt i Standard dubbelrum, och slappna av med relax och pool i vår spa-avdelning.
fr. 2525:-/person

Zornpaket

En två-dagars unik kulturupplevelse på Zornmuseet, med tilgång till alla utställningar samt halvpension. Lär känna Anders Zorn, en av våra största och mest kända konstnärer.
Dalarnas bästa toppar - Mora hotell
Från 2205kr per person

Instagrampaketet – Dalarnas bästa toppar

Vandra till vackra fotovänliga platser i Dalarna. Kaffekorg ingår. Bo bekvämt i Standard dubbelrum med frukostbuffé. Välj två-rätters middag från vår härliga á la carte-meny båda dagarna.

Våra spa-paket

1 natt: 1.960 kr /person

Lilla Spa-Lyx paketet

 • Logi, 1 natt i delat Superior rum inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror
 • 1 valfri 25 minuters Spa behandling
 • Fri tillgång till Relaxavdelning med pool,jacuzzi's, ång- & torrbastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Färsk fruktbuffé, smoothie och juice
 • 4-rätters Spa-middag som reflekterar Dalarna i säsong
Lilla Spa-Lyx paketet, 1 natt: 1.960 kr /person. Önskar du att köpa till en extra övernattning kostar det 1295 kr/ person för logi i delat Superior rum inkl. en 3-rätters Spa-middag. Vid bokning av extra behandling så ges 10% rabatt på behandlingen.
2 nätter: 3.095 kr /person

Early Weekend, Spa-Lyx paket tors-lördag

 • Logi, 2 nätter i delat Superior rum inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror
 • 1 valfri 25 minuters Spa behandling
 • Fri tillgång till Relaxavdelning med pool, jacuzzi's, ång- & torrbastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Färsk fruktbuffé, smoothie och juice
 • 3-rätters Spa-middag första kvällen
 • 1 glas Mousserande och Säsongens canapeer
 • 2-rätters Spa-middag andra kvällen
Early Weekend Spa-paketet, 2 nätter: 3.095 kr /person. Detta paket kan endast bokas med ankomst på torsdag. Vid bokning av extra behandling så ges 10% rabatt på behandlingen.
1 natt: 2.995 kr /person.

Stora Spa-Lyx paketet

 • Logi, 1 natt i delad Bastusvit inkl. stor frukostbuffé med lokala råvaror
 • Spa-gåva med hudvårdande produkter från Kerstin Florian
 • 1 valfri 50 minuters Spa behandling
 • Fri tillgång till Relaxavdelning med pool, jacuzzi's, ång- & torrbastu
 • Lån av badrock och tofflor
 • Färsk fruktbuffé, smoothie och juice
 • 1 halvflaska Champagne på rummet
 • 4-rätters middag

Vad är fördelen med paketlösningar?

För dig som inte är bekant med Dalarna eller helt enkelt gillar överraskningar är det bekvämt med våra paket. Boka en romantisk weekend i vårt spa-paket, smaka på de lokala läckerheterna i form av god mat från vårt kök i gourmetpaketet, och hitta olika sätt att uppleva Mora och Dalarna i de övriga paketen.

För vem passar ert boende?

På Mora Hotell & Spa har vi valt att satsa på kvalitet. De fyra stjärnorna är ett bevis på detta. När du besöker våra rum och sover i våra sängar vill vi att du ska märka att vi ansträngt oss för att ge en högklassig upplevelse. Hotellet genomsyras av en klassisk hotellkänsla. Vi vill att du ska känna dig som hemma, men det är även viktigt att du får känna dig som en värderad gäst också.

Här är våra paket

 • Spapaket – rening, njutning och avslappning
 • Gourmetpaket – ät och drick gott, tillagat på noggrant utvalda råvaror
 • Weekendpaket – för kulturupplevelser och shopping
 • Familjepaket – spännande och prisvärda
 • Golfpaket – spela på vackra golfbanor i Dalarna

I alla paketerbjudande ingår fri entré till relaxavdelningen med jacuzzi, pool, ång- & torrbastu.  Läs mer om detta här.

Hur du hittar hit

Mora hotell

Här kan du se en karta över närområdet, med några intressanta platser utmärkta. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

0m Till centrum
30m Till tåget
200m Zornmuséet
300m Vasaloppsmålet
7,6km Dalahästar Nusnäs
14,3km Tomteland