Träningshelg i sep 2021

Upptäck klassiska Dalarna
Vasaloppet, Siljan och Zornmuseet. Det är kanske vad du tänker när du hör Dalarna nämnas i olika sammanhang.
Nu ger vi dig chansen att upptäcka det oerhört vackra landskapet tillsammans med ToppHälsa. Vi kommer att vandra utmed Vasaloppsleden tillsammans med kända tränaren Christer Skog, som bott i Mora i många år och som i vintras slog världsrekord genom att köra tio Vasalopp på tio dagar.
Yogainstruktören Beatrice Sjöberg Magnusson är med oss och leder oss i olika typer av yoga och andningsövningar. Du får bland annat prova på Slow Flow Yoga och Vinyasa Flow. Med utsikt över Siljans vackra vatten kommer du att få testa crosstraining med Beatrice, som också leder dig i en skön meditation.

 24-26 september 2021

Detta ingår:
Mat, logi (del i dubbelrum), inträde och guidning till Zornmuseet, alla träningspass, tillgång till hotellets Spa hela helgen (behandlingar kostar extra, boka gärna innan du kommer)
Olika typer av yoga
Meditation
Vandring
Föreläsning
Crosstraining

Vi kommer också att besöka det berömda Zornmuseet i Mora, där vi guidas runt bland Anders Zorn omtyckta konst. Zornmuseet är ett av Sveriges mest kända konstmuseer och intill museet ligger Zorngården där Anders Zorn och hans fru Emma inredde sitt vackra konstnärshem kring förra sekelskiftet.

En av kvällarna håller Christer Skog sin omtyckta föreläsning .Det kommer förstås också att finnas tid till att besöka hotellets spa och kanske unna dig en skön behandling.
Det här en weekend för både kroppen och dina sinnen, vällagad mat, kultur och meditation, inga förkunskaper krävs.