Njut av spa med hotell i Mora

Skäm bort dig med spa i Mora. Njut av skön relax tillsammans med familj, vänner eller arbetskamrater i våra harmoniskt inredda faciliteter. Här finns pool, Jacuzzi, ång- och torrbastu. Få spabehandling utifrån Kerstin Florians lyxiga ritual, med hennes egna produkter som du även kan köpa i vår shop. Stanna hur länge du vill. Vi bjuder på frukt och dryck. Läs mer om vårt omnämnande från Expressens lista på Sveriges bästa SPA Hotell

Så här bokar du:
1. Välj en behandling.
2. Välj ett datum och en tid.
3. Ange ditt namn, E-post & telefon.

Under V.9 Vasaloppsveckan är alla dagar öppen för behandlingar.

OBS: I det sista bokningsmomentet så måste du bekräfta din bokning i 2 steg för att din bokning ska bli registrerad. Du får en bekräftelse på din angivna e-post när bokningen är korrekt utförd.

Avbokning ska göras minst 24 timmar före den inbokade tiden. Därefter debiteras ni med 50% av summan.

Boka behandling utifrån Kerstin Florians lyxiga ritual, innehållande hennes egna produkter som också finns att köpa i vår shop. Inträde till relaxen ingår i våra behandlingar, stanna så länge du vill!

Frågor på bokningen? Kontakta oss här!

Läs några bra ”Att tänka på” – punkter inför din spavistelse här!


Vår Spa-personal

Möt Marit Persson!
Vår Spachef. Spa och Massageterapeut. Hon gör de flesta behandlingarna i vår meny. Marits specialitet är Holistic Pulsing, en lugn avstressande behandling baserad på vaggning, tryck och mjuk stretch som släpper på blockeringar i muskler och leder.

Möt Annika Nyberg!
Annika jobbar hos oss som Hud- Spa och Massageterapeut. Hon gör det flesta behandlingarna i vår meny. Annikas specialitet är Finsk Klassisk massage. En kraftfull djupgående massage.

Möt Wieslawa Pradelska! 
Wieslawa jobbar hos oss som Hud- Spa och Massageterapeut. Hon gör de flesta behandlingarna i vår meny. Specialitet; ANDA och uppfräschade ansiktsbehandling 50 min!

Entre inkl. lån av handduk, badrock och tofflor, vi rekommenderar att utnyttja relax och spa söndag-onsdag mellan 09.00-13.00, andra tider och dagar , ring reception för att höra hur mycket gäster det finns i huset.

Pris: 325 kr

 

Hotell med spa – en skön kombination

Fördelen med att ha hotell och spa i samma anläggning är att familjemedlemmarna kan göra olika saker med hotellet som utgångspunkt. Det finns mycket att göra och se i och runt Mora. Några familjemedlemmar kan åka på utflykt, medan resten går ner i vårt spa och får en skön massagebehandling.

 Ordinarie öppettider för behandlingar

 • Onsdag:  13.00 — 18.00
 • Torsdag: 13.00 – 18.00 
 • Fredag :  13.00 – 18.00
 • Lördag:   10.00 – 16.00

Öppettider för spa-behandling, Vinter och Sommar, v.51,52,01 och v.28-35

 • Måndag: 13.00– 16.00
 • Tisdag:   11.00 – 16.00
 • Onsdag: 11.00 – 16.00
 • Torsdag:11.00 – 16.00
 • Fredag : 11.00 – 16.00
 • Lördag:  11.00 – 16.00

Öppettider för spa-behandling under Vasalopps veckorna v.8 och v.9

Vecka 8  Onsdag- Söndag 10.00-18.00

Vecka 9 Öppet varje dag  10.00-18.00

 

 

Bad & Bastu

Som hotellgäst har du alltid fri entré till relaxavdelningen, då behandling ej pågår. Se nedan för öppettider i Spa. 

I spaavdelningen kan du njuta av poolen, två stora jacuzzi samt ång- och torrbastu. Barn under 15 år besöker spaavdelningen i sällskap med vuxen. Hyra av extra badrock, handduk och tofflor för 125 kr.

Öppettider för Bad & Bastu

 • Måndag-fredag:      09.00 – 22.00
 • Lördag-söndag        09.00 – 22.00

Handla i spashopen

I vår Spashop hittar du Kerstin Florians produkter för både kropp och ansikte, vi har även mineralmakeup från Glo Minerals och herrprodukter från Taylor Of Old Bond Street.

Gym & fitnesscenter

Mora Hotell har ett samarbete med Actic gym, som ligger på gågatan i mora, en kort promenad från hotellet. Gäster som bor på hotellet har tillgång till Actic, prata med receptionen så ger dom dig instruktioner om hur du kommer dit och anmäler dig.

Hur du hittar hit

Mora hotell

Här kan du se en karta över närområdet, med några intressanta platser utmärkta. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

0m Till centrum
1 min Mora Strand tågstation
200m Zornmuséet
300m Vasaloppsmålet
10,6km Dalahästar Nusnäs
17,6km Tomteland